خبر خوش رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برای ورزش دانشجویان/اختصاص اعتبار برای بهسازی و تجهیز سالن های ورزشی خوابگاهی دانشجویان
.
رییس صندوق رفاه دانشجویان در جلسه ویدئوکنفرانس که با حضور 70 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد، از اختصاص اعتبار برای تعمیر و تجهیز 200 سالن ورزشی خوابگاهی در دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، مهندس رحیمی در این جلسه که با حضور دکتر لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار گردید، افزود: از آنجایی که ثابت شده انجام فعالیتهای ورزشی علاوه بر تاثیر بر بهبود وضعیت جسمانی بر ارتقای سلامت روانی و کاهش اضطراب و استرس در افراد جامعه به ویژه دانشجویان تاثیر بسزایی دارد و از روی آوردن دانشجویان به سمت بسیاری از بزهکاری های اجتماعی از جمله اعتیاد پیشگیری می نماید، صندوق این وظیفه را در خود احساس کرد که لازم است تا در این زمینه نیز اعتبارات لازم را در حد مقدور برای ایجاد زیرساختها و بهبود و بهسازی فضاهای ورزشی خوابگاهی اختصاص دهد تا از این طریق از ورزش دانشجویان حمایت نماید و زمینه را برای ترغیب دانشجویان به انجام فعالیت های ورزشی فراهم سازد.
به گفته مهندس رحیمی اختصاص این اعتبار بر اساس تفاهمنامهای دوجانبه خواهد بود که به امضای صندوق و دانشگاه علوم پزشکی خواهد رسید و در این تفاهم نامه قید خواهد شد که به همان نسبت که صندوق در تامین اعتبار لازم برای تعمیر و تجهیز سالن های ورزشی خوابگاهی سهیم خواهد بود، دانشگاه نیز به همان نسبت موظف است برای این امر اعتبارات لازم را اختصاص دهد./103
پایان خبر
نظر دهید